Якість
МІКРОБІОЛОГІЧНИЙ КОНТРОЛЬ
Компанія проводить багаторівневий контроль мікробіологічної чистоти і санітарної якості, виявляє та виправляє недоліки технологічного процесу. Технологи займаються тестуванням стійкості до мікробіологічного забруднення сировини, матеріалів, тари, проб повітря, води, обладнання, інвентарю, спецодягу, рук виробничого персоналу виходячи зі стандартів якості, безпеки продукції та вимог специфікацій замовника.
Завдяки своєчасному виявленню проблем з мікробіологічними контролем мінімізуються економічні, іміджеві втрати, а також втрати ринку збуту продукції.
При надходженні сировини обов'язковим є мікробіологічний моніторинг, який дозволяє підтримувати високий рівень гігієни, а також санітарії на виробництві. Своєчасно проводиться дезінфекція патогенної та іншої деструктивної мікрофлори.