Якість
ФІЗИКО-ХІМІЧНИЙ КОНТРОЛЬ
Фізико-хімічний контроль на підприємстві починається з діагностики якості сировини, матеріалів, тари, проб повітря, води, обладнання, інвентарю, спецодягу, рук виробничого персоналу.
Завдяки висококваліфікованим технологам лабораторії досягається впевненість в якості продукції. Всі технологічні етапи виробництва виконуються строго за інструкцією. Після фасування будь-яких партій продукту обладнання ретельно промивається з використанням антибактеріальних засобів, а потім вимивається технічним спиртом, для видалення будь-яких можливих слідів попередньої партії, це забезпечує максимально можливу чистоту технологічного процесу. Потім відділ технологічного контролю (ВТК) перевіряє фізичні параметри, виходячи з етикетки: кількість, вагу, обсяг продукту в одній упаковці.
Всі технологічні процеси проходять проміжний контроль, додаткові дослідження і експрес-аналізи, виходячи з норм технічної документації.